Aanpak en Prijzen

  • Geen "traditionele" consultancy aanpak!
  • Wel een Co-creatie proces 
  • Waarbij u zelf bepaalt of de beloofde waarde werd geleverd

Measure twice Cut once

1.

Na een slim intake proces co creëert u mogelijke verbetertracks.

2.

Hierna selecteren we samen de "Wildly Important", = die track(s) met de meeste impact. We stellen een plan op met de te volgen aanpak en het gewenste resultaat!

3.

U bent nu aan zet voor de uitvoering en kan daarbij op ons rekenen voor ondersteuning. Na oplevering en evaluatie bepalen we samen de beste vervolgstap!

Vergroot uw kansen op succes!

De Sales Manager heeft de meeste impact op het succes van de commerciële afdeling. Hij of zij heeft tegelijk de moeilijkste job in sales. En wordt vaak het minst geholpen.... De juiste up-to-date kennis helpt uw kansen op succes te verhogen.

Analyse en intake - betalend of gratis- Clarity improves Speed!

Measure twice, cut once....is een principe dat wij graag volgen.

 Is uw aanpak reeds voldoende gedocumenteerd gaan we daar gewoon mee aan de slag. Is dit (nog) niet het geval leren we elkaar graag kennen via onze "baseline assessment" of "deep scan". Hier leggen we de basis voor de volgende stap: co-creatie én selectie van het juiste verbeter traject.

Onze intake is in elk geval zo ontworpen opdat we snel, veel zouden zien-hierbij kijken we steeds ook naar het grotere geheel

Co creatie van "gerichte verbetertrajecten"- 

U kiest samen met ons een "gericht verbeter traject". Het kan altijd wel ergens beter....samen gaan we voor dát traject met de meeste impact en wat het makkelijkst te realiseren is. Het kan gaan over een effectievere sales methode, een betere trainingsaanpak, beter en/of meer prospecteren van uw team, beter coachen, het opstellen van een playbook, ......(Klik hier voor voorbeelden)

U focust op the "wildly important".....en implementeert één of maximum twee tracks tegelijk.( drie ingeval een lange termijn traject) 

Eens gekozen kiest u de gewenste ondersteuning, in elk geval doet u voordeel met onze uitgebreide kennisdatabase ( de sales kennis van de wereld) , zonder deze nog te moeten zoeken.... Een aanpak volgens de regels van de kunst.

Ondersteuning bij de uitvoering

U koos bewust voor een bepaalde verbeter track, u kan nu beroep doen op ons voor de implementatie en  verdere ondersteuning.  Wij zijn er voor u net zoveel als nodig . U maakt gebruik van onze kennis databank. Deze omvat per topic direct toepasbare inzichten van honderden specialisten. Via de ondersteuning maakt u hier per direct gebruik van . Makkelijker wordt het daarom niet, maar u neemt wel beslissingen op basis van de juiste informatie, wij geloven dat uw kansen op succes hierdoor toenemen. Finaal bepaalt u zelf of we een verschil voor u konden maken- Zie onze value based pricing

Workshops

Als onderdeel van een change management traject en/of standalone rond een specifiek topic, onze workshops zijn erop gericht om op een snelle manier kennis over te dragen en/of om extra bewustzijn te creëren

Roll out CoachCRM

Wellicht de snelste weg naar een betere coaching aanpak? Als één van de allereerste in Europa zijn wij partner van CoachCRM en helpen we bij een snelle uitrol.

Value Based Pricing

Analyse

Kan u ons de basis informatie bezorgen, dan krijgt u van ons gratis een rapport met onze input. Indien die informatie nog niet in detail gedocumenteerd is, is de “sales playbook in 6 weken” wellicht een mogelijke goede eerste stap. Of u kiest voor de Rapid Baseline Assesment of de Deep Scan.

Gratis

Rapid Baseline Assesment- the fundamentals of Deep Scan

Samen overlopen we onze intake sheet.

Bij de deep scan zoomen we naast de fundamentals ook in op de mensen uit uw team en hun vaardigheden ( via interviews) 

Pricing is een vanaf prijs en afhankelijk van de scope en de grote van uw team-steeds inclusief oplevering rapport en bespreking mogelijke verbeter tracks  

980 €

Support track -Run 1

Ondersteuning bij de uitvoering van één verbeter traject. U kan onbeperkt op ons beroep doen. (fair use policy) U plant naar eigen wensen en behoeften in, wij zorgen voor de voorbereiding en uitgebreide opvolging. Pricing is per maand en loopt gedurende de duur van de verbetertrack.

1000 €*


Support track - Run 2

Ondersteuning bij de uitvoering van twee of maximaal drie verbetertrajecten . U kan onbeperkt op ons beroep doen. (fair use policy) U plant naar eigen behoeften in, wij zorgen voor de voorbereiding en uitgebreide opvolging. Pricing is per maand en loopt gedurende de duur van de verbetertrack.

1500 €*


Value
guaranteeD

Value Based Pricing

Eens we samen aan de slag gaan, zijn we overtuigd dat we de beloofde waarde ook gaan leveren. Uiteindelijk echter is het enige wat telt of u dat ook zo aanvoelt. Het tweede deel van de (maandelijkse) support fee, betaald u pas na 100% tevredenheid  Contacteer ons voor de (eenvoudige) voorwaarden

Voorbeelden Tracks

Sales Tooling

Heb ik de juiste toolset? Zijn ze goed geïmplementeerd? Worden ze gebruikt?Hebben ze impact? Welke zijn de moeite waard om nog te bekijken?

Na deze track bent u klaar om de beste tools te kiezen én implementeren voor uw team.

Sales Productie Systeem

We bekijken de commerciële afdeling als één systeem, waarbij we starten met hoe uw kopers kopen, waarom ze voor u kiezen- of niet en wat vervolgens de commerciële activiteiten zijn die het meest effectief zijn, de high value activiteiten die uw klanten dus vooruit helpen in het beslissingsproces om met u in zee te gaan. Resultaat is de creatie van een soort revenue R&D functie waarbij we dus steeds op zoek zijn wat de meest effectieve manier is om een klant te zoeken, te maken en te servicen!

Sales Coaching

Wat is je plan om elk lid van je team 10% beter te maken? Wat en wie coach je? Op welke manier? Hoe ontdek je coaching opportuniteiten? Zijn al al de voorwaarden in place opdat je effectief zou kunnen coachen? Via deze moduleheb je alles in handen om die coach te worden die je mensen zo hard nodig hebben.

Hard Skills voor Verkopers

Welke Hardskills zijn van belang voor uw verkoopteam? Wie moet waarin beter worden en hoe bereik je dat samen? 

Sales Methode Boost

Zonder een afgesproken methode beperk je je manier om effectief te zijn in sales- het gaat bijvoorbeeld het over je aanpak rond het stellen van vragen, maar er is zoveel meer- frameworks voor koude prospectie, hoe je waarde creëert,
Wat is dat overigens, die waarde? het plannen van een sales call, hoe je consensus creert, er zijn al snel een dozijn competenties die de moeite waard zijn om continu te verbeteren , het curriculum en de frameworks om dat op een effectieve manier te doen, bestaan wel degelijk , je vind ze via deze track , je kan er snel gebruik van maken en je team helpen en inspireren om effectiever te worden bij de uitvoering van hun activiteiten , want één ding is zeker, elke methode verliest op een gegeven moment haar effectiviteit 

Sales Playbook

Het sales  playbook is een gedocumenteerde versie van “what good looks like” . Een essentieel instrument wat u samen met het team up to date houdt en wat helpt bij de training en coaching aanpak.Is dit er nog niet,zorgen we samen in 6 tot 8 weken voor een playbook volgens de regels van de kunst!

Sales Strategie

Hoe gaat u naar de markt en waarom wint u er? Zijn de gemaakte keuzes uit het verleden nog steeds up-to-date? Moeten we onze doelgroep updaten? Bereiken we hen misschien beter op een alternatieve manier? Is onze messaging nog onderscheidend?  Na deze track bent u verzekerd dat de basis zowel gekend als up-to date is.

Sales Mindset en Cultuur

Stel je hebt de perfecte sales cultuur in uw onderneming? Wat zou dat betekenen voor de prestaties en productiviteit van uw mensen? Onderkent iedereen het belang van cultuur? Is er reeds een learning culture? Hoe de gewenste cultuur ingang doen vinden? Wordt die flexibele lerende organisatie want ze is cruciaal in de competitieve en steeds snellere veranderende economie van vandaag!

Soft Skills voor verkopers

Welke soft skills zijn van belang voor uw verkoopteam? En nog belangrijker, hoe worden ze er dankzij uw help beter in? 

Storytelling voor Sales

U zoomt in op één specifieke hard skill, in dit voorbeeld storytelling en pitching: welke verhalen moeten uw verkopers kunnen brengen? Hoe presenteren ze? Hoe ziet die ideale presentatie eruit? 

Marketing Insights

Via deze track wordt u snel ge-update over een moderne marketing aanpak. Marketing evolueert van een top of funnel naar full funnel aanpak. Hoe evalueer je uw content marketing strategie? Hoe maak je deze beter? Input en suggesties om (nog) beter samen te gaan werken met marketing is de doelstelling

Sales Competency Model

Om hun job goed te kunnen doen, moeten je mensen beschikken over een breed scala van hard en soft skills.
De juiste training en development keuzes zorgen ervoor dat zij die skills steeds verder kunnen ontwikkelen
En hoewel we in sales vaak spreken over coaching, doen we dat in de praktijk vaak nog te weinig,
Wij suggereren om te starten met een competency model , wat je zal helpen om die dingen te identificeren die voor elk lid van je team het meest relevant zijn, inclusief ook een aanpak om hen te helpen daarin te groeien


Sales Training

Hoe stippel je de jusite trainingsaanpak uit? Hoe bepaal je wie, welke training nodig heeft? Opzetten van peer to peer en social training inclusief een aanzet naar je eigen Sales University

Klaar om je mogelijkheden te ontdekken?

Ontdek onze uniek, risicoloze aanpak!

Plan direct een meeting of stuur ons een bericht!

Name*
Email*
0 of 350
>